Kinderles

Het is nooit te vroeg om met zelfverdedigingssporten te beginnen. De kinderlessen van The Old School zijn speciaal afgestemd om kinderen belangrijke vaardigheden te leren die ze een leven lang bij zich kunnen dragen. Hierbij moet men denken aan concentratie, coördinatie, zelfvertrouwen, geheugentraining en discipline. Daarnaast dragen de trainingen bij aan het verbeteren van de motoriek, kracht, conditie en lenigheid van uw kind. Dit alles in een spannende, gezellige en sfeervolle omgeving.

Wij geloven dat de training van The Old School zal helpen bij het vormen van het karakter van uw kind, welke door middel van een sterke basisfundering hier een leven lang de vruchten van zal plukken.

De lessen beginnen altijd met een uitgebreide warming-up. Dat kan variëren van diverse spelletjes (zoals bijv. tikkertje) en diverse conditie en kracht oefeningen (zoals rondjes rennen, sit-ups & push-ups). Zodra alle spieren lekker warm zijn gaat de training over in het aanleren en herhalen van de basis. Er wordt een brede basis geleerd aan de kinderen welke bestaat uit o.a. diverse houdingen, afweertechnieken, roltechnieken en valbreken maar ook aanvalstechnieken als diverse stoten en trappen. Ter afsluiting van de les en om weer even tot rust te komen wordt er een aantal minuutjes met de ogen dicht gezeten, waarbij de leerling zich dient te concentreren op de ademhaling en het terughalen van de oefeningen welke ze tijdens de les hebben geleerd.

De training is geschikt voor alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud.

De kinderen kunnen op 15 jarige leeftijd doorstromen naar één van de andere gevechtskunsten die bij The Old School worden beoefend.

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles.