Leraren

Stephen Ghazi

De trainingen in Pencak Silat, Jeet Kune Do, Eskrima en Tai Chi worden gegeven door Guru Stephen Ghazi, de hoofdleraar en oprichter van The Old School Rotterdam. Stephen is begonnen op 7-jarige leeftijd met het beoefenen van de Martial Arts en is vanaf dat moment nooit meer gestopt hiermee.

Hij heeft les gehad van diverse leraren in binnen en buitenland maar ook seminars-trainingen bijgewoond van nationaal en internationale leraren. Hij heeft diverse diploma’s behaalt in verschillende gevechtskunsten. In 1992 is Stephen begonnen met lesgeven in Pencak Silat, in 2000 in Jeet Kune Do en enige tijd in Eskrima.

Hij is vanuit Nederland en Indonesië een gecertificeerd erkende leraar met 40 jaar ervaring in het beoefenen van de diverse disciplines. Stephen heeft naast zijn behaalde diploma’s ook de lesbevoegdheid en erkenning vanuit de bond, Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten (NFK).

Gecertificeerde les bevoegde diploma’s:

SysteemPencak Silat Cimande, aliran Kujang Sakti
GraadZwarte band 5e Dan (tingkat lima)
Behaald bijGuru besar M.Verschuren
SysteemPencak silat Satria Muda Indonesia, aliran Harimau Singgalang
GraadSatria Taruna
Behaald bijDewan guru Syofyan Nadar
SysteemEskrima Doce Pares Multi System
GraadInstructeursbevoegdheid
Behaald bijGrootmeester Frans Stroeven
SysteemJun Fan Jeet Kune Do
GraadInstructeursbevoegdheid
Behaald bijSifu Frans Stroeven
SysteemNinjutsu
GraadZwarte band 3e dan (lesbevoegd)
Behaald bijShihan Ferry Perret Gentil
SysteemTai Chi Chuan
GraadLesbevoegdheid
Behaald bijSifu R.van Lente
SysteemRSLA
GraadRecreatie-sportleider A
Stamboom

Stephen is van mening dat je nooit bent uitgeleerd en dat groei een belangrijk aspect is in het leven. Hij ziet het pad wat hij bewandelt dan ook als een levenswijze die hem helpt om meer te leren over zichzelf en anderen en draagt zijn kennis en inzichten graag over aan zijn leerlingen.

Via deze weg bedankt hij elke leraar bij wie hij tot nu toe heeft getraind voor hun lessen, begeleiding en instructies.

Ferry Perret Gentil

Shihan Ferry Perret Gentil traint al meer dan 30 jaar verschillende vechtsporten.
De laatste 27 jaar heeft hij zich primair bezig gehouden met Ninjutsu en Koryu in de Bujinkan Dojo. Ferry heeft voor zijn training een tijd in japan gewoond en gaat regelmatig terug om daar te trainen. Naast het lesgeven in de Bujinkan Ninjutsu Dojo in Rotterdam geeft hij regelmatig seminars en trainingen in binnen en buitenland.

Licensed basic / instructors/ assistants

Deze studenten zijn gecertificeerd om les te geven in The Old School Martial Arts en hebben hun licentie ontvangen van Guru Stephen Ghazi. Zij hebben het recht les te geven onder toezicht van The Old School Rotterdam.

JKDGraad – Plaats – Website
Marcello NieuwenhuijsenInstructorMonsterwww.combattrainingcenter.nl/
Dennis GovaartInstructorHoek van Holland – http://www.denjeetkunedo.com/
Charl SmitAssistend leraar The Old School
Pim van DieBasic instructor
Pencak Silat
Esther BrixCalon Pelatih Tingkat 1, black belt 1st degree, Bocas del Toro, Panama
Tonke NijhofAssistent Regu Madya, (blue belt)

Aanvullende informatie:

Alleen de mensen die op deze lijst staan zijn erkend door de hoofdleraar van The Old School. Zij hebben toestemming om les te mogen geven op het bereikte niveau en onder toezicht van Guru Stephen Ghazi. Indien de bovenstaande mensen zich niet houden aan de richtlijnen van The Old School dan word de licentie ingetrokken en mogen deze geen les meer geven uit naam van The Old School! Voor vragen kunt u contact opnemen met de hoofdleraar van The Old School, Guru Stephen Ghazi.

For questions about people who have been trained under the guidance of Guru Stephen Ghazi and claiming that they can teach, please contact the head teacher of The Old School, Guru Stephen Ghazi.