Leraren

Guru Besar Stephen Ghazi

De trainingen in Pencak Silat, Jeet Kune Do, Eskrima en Tai Chi worden gegeven door Guru Stephen Ghazi, de hoofdleraar en oprichter van The Old School Rotterdam. Stephen is begonnen op 7-jarige leeftijd met het beoefenen van de Martial Arts en is vanaf dat moment nooit meer gestopt hiermee.

Hij heeft les gehad van diverse leraren in binnen en buitenland maar ook seminars-trainingen bijgewoond van nationaal en internationale leraren. Hij heeft diverse diploma’s behaalt in verschillende gevechtskunsten. In 1992 is Stephen begonnen met lesgeven in Pencak Silat Cimandé, in 2000 Jun Fan Jeet Kune Do in 2002 Eskrima Doce Pares en in 2007 Pencak Silat Satria Muda Indonesia.

Hij is vanuit Nederland, Japan en Indonesië een gecertificeerd erkend leraar met 40 jaar ervaring in het beoefenen van de diverse disciplines. Stephen heeft naast zijn behaalde diploma’s ook de lesbevoegdheid en erkenning vanuit de bond, Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten (NFK).

In 2007 is hij naar Indonesie vertrokken om te trainen bij een aantal leraren waaronder Guru Cecep Arif Rahman in Garut, Guru Yayan Ruhian in Jakarta en Guru besar Abah Ace in Cimandé.  Na zijn reis in West Java  is hij op doorreis gegaan naar Bukittinggi  waar hij heeft getraind in het systeem Satria Muda en in de oude stijl Silek Tuo. Stephen is in Indonesië aangesloten en erkend door Aliran Harimau Singgalang van Dewan Guru Syofyan Nadar. 

In 2022 heeft Stephen de  eretitel Dewan Guru in ontvangst mogen nemen van Guru Rahmadsyah, President World Traditional Pencak Silat Federatie. Stephen is een vertegenwoordiger in Europa voor de FPSTI (Federasi Pencak Silat Tradisi International) en erkend door de World Traditional Pencak Silat Federation.

Diploma’s en erkenning:


SysteemPencak Silat Cimande, aliran Kujang Sakti
GraadZwarte band 5e Dan (tingkat lima)
Behaald bijGuru besar M.Verschuren
Jaar1992 
  
SysteemJun Fan Jeet Kune Do
GraadInstructeursbevoegdheid
Behaald bijSifu Frans Stroeven
Jaar2000
  
SysteemEskrima Doce Pares Multi System
GraadInstructeursbevoegdheid
Behaald bijGrootmeester Frans Stroeven
Jaar2002
  
SysteemPencak silat Satria Muda Indonesia, aliran Harimau Singgalang
GraadSatria Taruna
Behaald bijDewan guru Syofyan Nadar
Jaar2007
  
SysteemTai Chi Chuan
GraadLesbevoegdheid
Behaald bijSifu R.van Lente
Jaar2007
  
SysteemNinjutsu
GraadZwarte band 3e dan (lesbevoegd)
Behaald bijShihan Ferry Perret Gentil
jaar2008
  
ErkenningPencak Silat, Guru Besar / Dewan Guru
EretitelDewan Guru in Europa voor de FPSTI (Federasi Pencak Silat Tradisi International) erkend door de World Traditional Pencak Silat Federation.
Erkend doorGuru Rahmadsyah, President World Traditional Pencak Silat Federatie
Jaar2022
  
DiplomaYoga Leraar 
Erkend door

 Internationally Accredited Certification Yoga Alliance

Behaald bijSamarthya en Preetika Bhatnagar, organisatie Bodsphere New Delhi, India
Jaar 2022
  
DiverseRSLA
GraadRecreatie-sportleider A  

Stamboom Aliran Silek Tradisional Harimau Singgalang


Stephen is van mening dat je nooit bent uitgeleerd en dat groei een belangrijk aspect is in het leven. Hij ziet het pad wat hij bewandelt dan ook als een levenswijze die hem helpt om meer te leren over zichzelf en anderen en draagt zijn kennis en inzichten graag over aan zijn leerlingen.

Via deze weg bedankt hij elke leraar bij wie hij tot nu toe heeft getraind voor hun lessen, begeleiding en instructies.


Ferry Perret Gentil

Shihan Ferry Perret Gentil traint al meer dan 30 jaar verschillende vechtsporten.
De laatste 27 jaar heeft hij zich primair bezig gehouden met Ninjutsu en Koryu in de Bujinkan Dojo. Ferry heeft voor zijn training een tijd in japan gewoond en gaat regelmatig terug om daar te trainen. Naast het lesgeven in de Bujinkan Ninjutsu Dojo in Rotterdam geeft hij regelmatig seminars en trainingen in binnen en buitenland.


Actief lesgevende leraren vanuit The Old School

Onderstaande gecertificeerde instructeurs zijn bevoegd om les te mogen geven op het bereikte niveau en onder toezicht van The Old School. Voor vragen kunt u contact opnemen met de hoofdleraar Guru Stephen Ghazi.

 

Jeet Kune Do

Marcello NieuwenhuijsenInstructeurMonsterwww.combattrainingcenter.nl/
Dennis GovaartInstructeurHoek van Holland – http://www.denjeetkunedo.com/

 

 

%d bloggers liken dit: