Leraren

Stephen Ghazi

De trainingen in Pencak Silat, Jeet Kune Do, Eskrima en Tai Chi worden gegeven door Guru Stephen Ghazi, de hoofdleraar en oprichter van The Old School Rotterdam. Stephen is begonnen op 7-jarige leeftijd met het beoefenen van de Martial Arts en is vanaf dat moment nooit meer gestopt hiermee. Hij heeft les gehad van diverse leraren in binnen en buitenland maar ook  seminars-trainingen bijgewoond van nationaal en internationale leraren. Hij heeft diverse diploma’s behaalt in verschillende gevechtskunsten. In 1992 is Stephen begonnen met lesgeven in Pencak Silat, in 2000 in Jeet Kune Do en enige tijd in Eskrima. Hij is vanuit Nederland en Indonesië een gecertificeerd erkende leraar met 40 jaar ervaring in het beoefenen van de diverse disciplines. Stephen heeft naast zijn behaalde diploma’s ook de lesbevoegdheid en erkenning vanuit de bond, Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten (NFK).

Gecertificeerde les bevoegde diploma’s:

RSLA: Recreatie-sportleider A

Systeem: Pencak Silat Cimande, aliran Kujang Sakti

Graad: Zwarte band 5e Dan (tingkat lima)

Behaald bij: Guru besar M.Verschuren.

Systeem: Pencak silat Satria Muda Indonesia, aliran Harimau Singgalang

Graad: Satria Taruna

Behaald bij: Dewan guru Syofyan Nadar

Systeem: Eskrima Doce Pares Multi System

Graad: Instructeursbevoegdheid

Behaald bij: grootmeester Frans Stroeven

Systeem: Jun Fan Jeet Kune Do

Graad: Instructeursbevoegdheid

Behaald bij: Sifu Frans Stroeven

Systeem: Ninjutsu

Graad: Zwarte band 3e dan (lesbevoegd)

Behaald bij: Shihan Ferry Perret Gentil

Systeem: Tai Chi Chuan

Graad: Lesbevoegdheid

Behaald bij: Sifu R.van Lente

Stephen is van mening dat je nooit bent uitgeleerd en dat groei een belangrijk aspect is in het leven. Hij ziet het pad wat hij bewandelt dan ook als een levenswijze die hem helpt om meer te leren over zichzelf en anderen en draagt zijn kennis en inzichten graag over aan zijn leerlingen.

Via deze weg bedankt hij elke leraar bij wie hij tot nu toe heeft getraind voor hun lessen, begeleiding en instructies.

Ferry Perret Gentil

Shihan Ferry Perret Gentil traint al meer dan 30 jaar verschillende vechtsporten.
De laatste 27 jaar heeft hij zich primair bezig gehouden met Ninjutsu en Koryu in de Bujinkan Dojo. Ferry heeft voor zijn training een tijd in japan gewoond en gaat regelmatig terug om daar te trainen. Naast het lesgeven in de Bujinkan Ninjutsu Dojo in Rotterdam geeft hij regelmatig seminars en trainingen in binnen en buitenland.

Licensed basic / instructors/ assistants

These students are certified to teach The Old School Martial Arts and have received their license from Guru Stephen Ghazi. They are entitled to teach under the supervision of The Old School Rotterdam.

Jeet Kune Do:

Basic / Instructor

Pencak Silat Cimande Cabang Sambaran:

• Instructor Esther Brix (Calon Pelatih Tingkat 1, black belt 1st degree, Bocas del Toro, Panama.
  • Assistent Tonke Nijhof Regu Madya, (blue belt)

Sambaran the Old School Fighting System

Aditional information:

Anyone not included on this page, claiming that he or she may teach without a license from The Old School is not recognized and does not represent the teachers or the name of the school! Only the people who are on this list and who have trained long enough under the guidance of Guru Stephen Ghazi from The Old School have permission and are worthy to teach at the achieved level.

For questions about people who have been trained under the guidance of Guru Stephen Ghazi and claiming that they can teach, please contact the head teacher of The Old School, Guru Stephen Ghazi.